16 днів проти насильства

         Проблема торгівлі людьми торкнулась і українського суспільства. До теми торгівлі живим товаром потрапляють жінки, чоловіки та діти. Особливою групою ризику є підлітки, зокрема дівчата.
         Брак інформації, який нерідко є результатом таких складних ситуацій спонукає шукати нові форми донесення інформації до громадян та особливо до представників так званих груп ризику.

          Саме тому,  в рамках акції   «16 днів проти насильства» в районній бібліотеці для  студентської  молоді,  проведено ряд масових заходів. Оформлено книжкову виставку – застереження  «Тенета торгівлі людьми», та годину спілкування з головним спеціалістом управління соцзахисту  Фречка Л.С.  на тему: «Торгівля  людьми: Ганебне явище сучасності» та переглянуто відео  «Проблема  торгівлі людьми: з огляду  на право людини»,  «Протидія  торгівлі  людьми» .  Також  проведено акцію «СТОП! Торгівля людьми», де розповсюджувалися буклети, реклами: «Уникайте пастки», «Дізнайтеся більше», «Робота за кордоном: Сподівання і реальність», «Торгівля людьми – найважливіша форма злочинності».