«Підвищення правової свідомості активних членів громади в умовах процесу децентралізації та євроінтеграції в Україні»

13.04.16 в районній бібліотеці відбувся черговий захід - тренінг «Підвищення правової свідомості активних членів громади в умовах процесу децентралізації та євроінтеграції в Україні», за сприянням районного управління юстиції. На цей раз в студентів базового медичного коледжу була можливість зустрітись із начальником управління юстиції Канчій Русланою Михайлівною. Зустріч пройшла у вже традиційному форматі дискусії.
  





Начальник Хустського управління юстиції, зазначила, що правова освіта населення є одним із пріоритетних напрямків роботи Міністерства юстиції України та його територіальних органів. Управління юстиції докладає максимум зусиль, щоб найкращим чином донести до студентів знання, якими володіють найкращі юристи, для того щоб вони не розгубилися на шляху свого життєвого становлення.







         Пані Канчій розповіла про сучасне право, дала багато корисних порад, розповіла цікаві історії з своєї власної юридичної практики. Зустріч пройшла у інтерактивній формі, кожен студент мав змогу дізнатись те, що йому цікаво з правової тематики. Юрист відповіла на усі поставлені запитання.  Виступ був сприйнятий молоддю з непідробним живим інтересом.
Студенти мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою-порадою «Закон і право для всіх єдині».
Учасники заходу висловили надію на продовження подібних зустрічей.