ЗАБУТТЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ


        Щорічно в третю неділю травня українська  громадськість відзначає День пам’яті жертв політичних репресій. В цей день ми згадуємо кожного, хто став жертвою політичних  репресій часів більшовицького режиму, був ув’язнений у концтаборах або засланий в далекі безлюдні землі. Згадуємо знищених радянською владою селян, розстріляну  інтелігенцію, закатованих патріотів.

         З метою формування національної свідомості, патріотичного виховання молоді та гідного вшанування жертв політичних репресій районна бібліотека для  своїх користувачів провела годину історичної правди «Забуттю не підлягає…», де молодь ознайомилася з документами представленими на книжковій виставці –спомин «Політичним репресіям-ні!», прослухала бесіду-лекцію «Відсвіт минулого і сучасного », переглянула документальний фільм «Трагічні сторінки історії України».

 
         Справа відновлення справедливості стосовно жертв репресій є святою, сторонніх немає. Ми зобов’язані  вічно берегти  пам'ять  про наші великі жертви, знати про їхню причину і твердо дбати, щоб минулі трагедії ніколи не повторилися на нашій землі.