« ПРО СНІД НА ПОВЕН ГОЛОС».


     Година спілкування.  

 Щорічно 1- го  грудня світова спільнота відзначає День боротьби  зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ – інфікованими людьми.  Як відомо СНІД  - одна з найважчих хвороб, з якою зіткнулося людство в ХХ сторіччі та ввійшло з нею в ХХІ  сторіччя. На жаль, Україна в останні роки за темпами зростання кількості ВІЛ – інфікованих посідає одне з  провідних місць у Європі. Проблема в тому, що ми,  як і багато років тому, не хочемо всерйоз  сприймати факт , що живемо в світі, в якому існує вірус імунодефиціту людини, і з∙ясувати, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо  стосується кожного.   

І тому в районній бібліотеці  проведено бесіду  - діалог з студентами  медичного коледжу: Про  СНІД на повен голос». Одним з питань, яке особливо хвилювало присутніх, стало спільне співіснування та виховання гуманного ставлення до ВІЛ  інфікованих людей  та хворих на СНІД. 
 На завершення студенти ознайомились з книжковою виставкою: «ВІЛ  СНІД  - Виклик людині і людству. Чума ХХІ століття» та переглянули декілька відеофільмів із циклу « Зупинемо СНІД разом»