В ЧАРАХ КОХАННЯ

          Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається особливо,  майже по всьому світу 14 лютого. Це свято любові і ніжності, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі.
           З нагоди цього незвичайного і романтичного свята працівниками районної бібліотеки проведено розважальний вечір – конкурс «Під знаком Купідона», та святково оформлено бібліотечні зали різноманітними виставками.






     
          






Учасниками дійства стали студентство Хустщини (професійний ліцей, майстер Дубович Г.Ю., Ярославська М.І.).  

 







    У програмі звучали пісні та віршовані композиції на тему кохання. Присутні мали чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя, долучитися до веселих і цікавих конкурсів. Найактивніші учасники вечора були нагороджені невеличкими призами.




        




У День Валентина працівники книгозбірні пропонували всім відвідувачам привітати бібліотеку, взявши участь у акції “Зізнайся бібліотеці в коханні ”. Привітання та побажання усі бажаючі залишали на фліпчарті .  В свою чергу, бібліотека вітала відвідувачів солодкими та яскравими подарунками, створюючи гарний настрій та приємний спогад.







        Цього дня усі мали нагоду гарно відпочити взявши для себе усе гарне і позитивне.