«1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо»

         Скільки б часу не минуло з травня 45-го, ми ніколи не забудемо тих, хто в тяжкі часи встав на захист рідної землі, народу, хто не жаліючи свого життя, рятував світ від фашистських загарбників. Ми високо цінуємо і шануємо наших героїв-визволителів, які показали героїчний приклад українського народу з вірою в перемогу і незалежність нашої країни, стати на захист своєї Вітчизни в період агресії.
         Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

        






 З нагоди Дня пам’яті та примирення, 73-ї річниці Перемоги над нацизмом районна бібліотека прийняла активну участь у проведенні районних урочистостей. Працівниками бібліотеки оформлено книжкову виставку-спомин «1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо», в читальній залі районної книгозбірні  для студентської молоді проведено вечір-вшанування «Пам’ятаємо. Вшановуємо…».





       





Шановні ветерани! Щиро вітаємо Вас із Днем Перемоги!
Низько вклоняємося Вашій мужності і Вашому подвигу!
Здоров’я Вам, щастя людського, добра, терпіння, любові!
Миру і злагоди в родинах!

Слава Україні! Героям слава!