Дорогами визволення України

      В ці дні ми відзначаємо річницю звільнення України від фашистських загарбників.  Наш народ пережив страхіття війни, мужньо витримав усі випробування і доклав величезних зусиль, аби наблизити бажану мить Перемоги. У Хустському районі також відбулися урочистості, приурочені до цієї дати.
      Працівники районної бібліотеки  прийняли активну участь  у відзначенні 75-ї річниці визволення нашого краю та всієї країни від фашистських загарбників і вшанували пам'ять загиблих воїнів, долучившись до районних урочистостей, оформивши книжкову виставку. Для молоді в читальній залі бібліотеки проведено годину-спомин «В серцях ветеранів осколки війни…», всі відвідувачі бібліотеки мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою «Шляхами мужності і слави», та переглянути документальні фільми приурочені цій даті.


    Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. Ми вдячні  ветеранам війни за все вистраждане, пережите і звершене. Бажаємо вам доброго здоров’я, щастя, миру та добробуту!