«Молодь і суспільство: правові проблеми»

              10 грудня студенти професійного ліцею Хуста стали учасниками правової бесіди-діалогу «Молодь і суспільство: правові проблеми». Розібратися у складних правознавчих питаннях студентам професійно допомогла начальник районного управління юстиції Канчій Р.М.
            

          Користувачам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов`язки і відповідальність згідно чинного законодавства України та «Декларації прав дитини».  Життєві приклади, конкретні ситуації змусили замислитися юнаків над необхідністю знати, поважати і виконувати закони нашої держави, адже їх незнання не звільняє від відповідальності. На цьому заході виступали спеціалісти центру правової допомоги, які розповідали про права людини, про їх захист, як у нас в Україні , так і в інших країнах.

           








         Консультацію “Як  знайти потрібну інформацію з питань правознавства?”   студенти отримали від завідувачки відділу обслуговування районної бібліотеки Орінчай М.Ф.
          Для молоді було продемонстровано відео-перегляд про права людини та правозахисну діяльність в Україні.
         Кожен учасник мав змогу ознайомитися з документами, представленими на відкритому перегляді літератури “Права. Гарантії. Захист.”