Творча зустріч з поетом-земляком Володимиром Новаком

2 листопада шанувальники поетичного слова зібралися у читальному залі районної бібліотеки, щоб доторкнутися серцем і душею до творчості поета – земляка Володимира Новака.



 







          

Завідувачка відділу обслуговування бібліотеки  Орінчай М.Ф. ознайомила присутніх із творчим шляхом Володимира Івановича, а сам поет декламував вірші, які бентежили душу слухачів, наповнювали серця добром, любов'ю до людей, рідного краю,  та навколишнього світу.
               

       





Поет має хист помічати в буденних речах поезію, а в звичайних людях, які живуть поруч із нами, - світле, добре. На всі події в житті, які торкають душу поета - у нього знаходяться віршовані рядки: це війна, горе, радість, тяжка праця людей та їх мрії, – все це є в поезії Володимира Новака.

        






Поет зачарував публіку душевною поезією, цікавими розповідями, подарував незабутні емоції. В залі від тих рядків ставало тепліше,- у присутніх часто поблискували сльози. Звучали оплески. Свої думки про почуте висловлювали запрошені літературної зустрічі. До вітальних слів приєдналися побратими по перу поета: Василь Білич, Михайло Чухран та Олеся Чепелюк. Гості – друзі та поціновувачі творчості Володимира Новака – дарували квіти, звучали щирі побажання і зворушливі слова вдячності.

 


 
 



        Зустріч була теплою, надзвичайно зворушливою та залишила багато приємних вражень.