АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ»

     З давніх-давен скарбницю духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.
     Вже не перший рік районна бібліотека проводить акцію «Подаруй бібліотеці книгу». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитися ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Дуже приємно, що у нашому місті так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.

     Ми щиро вдячні всім, хто долучився до акції та подарував корисні й цікаві книги до нашого фонду.
     За підсумками доброчинної акції найбільш активними дарувальниками стали: Перескокова Г.М., Бабич І.І., Щадей І.В., Вац К.І., Матішин М., Волкова О.О., Петрук П.В., Вучкан К.П., Антонь В.






      За особистий цінний внесок у поповнення книжкового фонду своїми авторськими виданнями висловлюємо подяку письменникам: Василю Біличу, Олесі Чепелюк, Світлані Дзяпко, Михайлу Чухрану, Володимиру Новаку, Федору Буришину та Михаїлу Гранду.



    Окремо щира вдячність Юрію Боклаганичу за подаровані видання, які поповнили краєзнавчий фонд нашої  бібліотеки та бібліотек району.
    Запрошуємо всіх шанувальників Книги долучитися до акції і зробити посильний внесок у примноженні книжкової скарбниці. 
Чекаємо на Вас! Наша адреса: м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 21.