Презентація книги Ігната Токара "У пошуках світла".

      Нещодавно на літературному небосхилі Хустщини з’явилось нове ім'я письменника-початківця в жанрі фантастики, нашого земляка Ігната Токаря. Він видав першу книжку, роман «У пошуках світла». З цієї нагоди 30 липня в стінах районної бібліотеки і відбулась презентація дебютної книги молодого письменника – фантаста.

        Завідувачка відділу обслуговування бібліотеки Марія Орінчай представила гостям автора і його твір.

        Твір є напівбіографічний і напівфантастичний, який включає в себе епізоди з реального життя. Як казав сам автор: "Все реально, просто трохи дофантазував...". По короткій характеристиці героїв твору зрозуміло, що в фантастику вкомпільовані: філософські погляди на життя й актуальність.
        Основна думка роману "У пошуках світла" полягає в тому, що потрібно не боятися правди і  різних проблем, бо проблеми та їх вирішення, як і радість, щастя, успіх, є частиною нашого життя, які  дають нам можливість стати сильнішими.
       Надзвичайно цікаво у теплій атмосфері пройшла зустріч із доволі неординарним письменником. Присутнім було цікаво знайомитися із його творчим світом, думками і поглядами. 
  
Вражаючі факти з історії написання книги, цікава розмова, хороше спілкування, автографи, фото на згадку і, загалом, чудові враження!

       Завідувачка відділу обслуговування щиро подякувала за цікаву розмову і побажала шановному гостю здоров'я та нових творчих здобутків на терені письменництва.