День кар'єри

 Хустська районна бібліотека долучилася до профорієнтаційного заходу «Дня кар’єри», що відбувся 12 листопада 2019 року на базі Закарпатського базового державного медичного коледжу. Захід організовано фахівцями Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості за підтримки місцевої влади, соціальних партнерів, освітніх закладів та підприємств Хустщини. Працівники бібліотеки організували та оформили інформаційну викладку: « Моя майбутня професія», де представлені матеріали, що орієнтують молодь на вибір професії, а саме інформаційні матеріали центру зайнятості, рекламні проспекти навчальних закладів, довідники для абітурієнтів.













   Близько 340 шукачів роботи Хустщини, серед яких безробітні, учнівська молодь загальноосвітніх шкіл та професійно-освітніх навчальних закладів знайомились з пропозиціями роботодавців, які були представлені на Дні кар'єри.

  Мета проведення нинішнього Дня кар'єри – ознайомити шукачів роботи та учнівську молодь з актуальними на ринку праці вакансіями, спеціальностями, які користуються попитом у роботодавців. Нині на Дні кар'єри представили свої вакансії 25 суб'єктів господарювання. Це гарна нагода для безробітних знайти роботу, а для молоді – зорієнтуватися у виборі професії.