День Гідності та Свободи

       День Гідності та Свободи - свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
       З нагоди шостої річниці Дня Гідності та Свободи у районній бібліотеці для студентів професійного ліцею ( викладач Липчей Ю.О.)  працівниками книгозбірні проведено годину національної єдності «Герої не вмирають… Просто ідуть…»



      Присутні з цікавістю прослухали історію відзначення цього свята та історичне значення доленосних для України подій ХХІ століття, які відбулися восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року.
      Учасники години національної єдності вшанували хвилиною мовчання пам'ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на Сході України, віддавши своє життя за наше гідне майбутнє.

      Крім того, у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи в районній бібліотеці демонструвалися фільми приурочені цій даті, лунали патріотичні музичні твори, вірші сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє. У фойє РДА  оформлено книжкову виставку-інсталяцію приурочену цій даті.