Міжнародний день людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.


Цей день — не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку та розуміння поколінь.
     

          Хустська районна бібліотека долучилася до цього свята, завітавши до  районного територіального центру соціального обслуговування з невеличкими дарунками та добрими, щирими словами. 

Для мешканців центру, працівниками бібліотеки було проведено годину спілкування « Зрілість – це наша старість з мудрими очима». В їхню честь прозвучали найщиріші побажання та  була присвячена красива мелодійна поезія. Атмосфера заходу змушувала серце здригатися від ніжності та тепла.  Більш вдячної слухацької аудиторії важко собі уявити! Теплі слова подяки людям похилого віку повинні звучати набагато частіше. Милосердя і повагу необхідно висловлювати не тільки під час проведення таких заходів, а і щодня.
 






          При Хустському районному територіальному центрі соціального обслуговування діє бібліотечний пункт видачі літератури, де щомісяця користувачам видаються книги, журнали та література за попереднім замовленням.