ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

       28 жовтня 1944 рік, цей день назавжди залишиться в пам’яті нашого народу.
    З того пам’ятного дня минуло вже багато часу, але ми добре пам’ятаємо, як над нашою Батьківщиною пронісся смертоносний смерч ворожої навали. Численні страждання, біль і порожнечу війна принесла кожній українській сім’ї. Але наш народ з честю витримав усі випробування -  і переміг.     
     Сьогодні кожен з нас, нинішніх українців, відчуває почуття гордості за наших героїв, за  мужність і доблесть, яку вони проявили в ту війну. Їх безсмертний подвиг і самовіддана праця завжди будуть для нас високим етичним орієнтиром і прикладом вірного служіння Вітчизні.












20 жовтня з нагоди відзначення 72-ї річниці визволення України від нацистських загарбників для учнів ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 працівники районної бібліотеки провели годину патріотичного виховання «Нам не забути, дні війни, навіки в пам’яті вони».  Присутні мали можливість переглянути документальний фільм «Визволення України», ознайомитися з документами розміщеними на книжковій виставці «Шляхами мужності і слави».












   На завершення заходу учасники  вшанували пам'ять загиблих за визволення України хвилиною мовчання.   

    Низько схиляємо голову перед тими, хто проявив мужність на фронтах, у партизанських загонах, у тилу ворога, які пройшли крізь пекло концтаборів і полону, перед живими і тими, хто загинув у тій війні.