Моя майбутня професія

       Профорієнтаційна робота  з молоддю — один із важливих напрямків діяльності районної бібліотеки. Сьогодні, на базі Хустської районної бібліотеки відбулася зустріч учасників клубу за інтересами «Людина і природа» з випускниками Закарпатського лісотехнічного коледжу, факультету «Екологія». 

       На засіданні клубу учасники обговорювали тему: «Еколог – професія майбутнього». Звичайно-ж, в наш час катастроф, глобальних змін клімату Землі, техногенно спричинених хвороб, спеціальність «еколог» звучить гордо і престижно. Зараз в Україні можна виділити багато напрямків, за якими працював би еколог: природоохоронна діяльність, еколог на підприємстві, екологічна політика, екологічний менеджмент, аудит і страхування, громадські та державні організації, науково-навчальний напрямок.
     


Під час заходу, учні активно висловлювали свою думку щодо перспектив розвитку міста та району, обговорювали сучасні тенденції у сфері екології, визначили позитивні і негативні сторони даної професії, рівень складності, можливі місця роботи і посади які можуть обіймати фахівці по даній спеціальності.