День Незалежності


            Відзначення 23 річниці Незалежності України є особливою датою, тому що це знаковий для України рік. Він дуже трагічний, але водночас і героїчний. Він переломний в історії України. особливий він є тому, що всі є свідками того, що ми пережили, який погляд має зараз на Україну світ і Європа.
          Події, які зараз відбуваються на Сході не дають нам можливості сповна бути в радості. але разом з ним ми не можемо хочуть ті хлопці. які пішли взимку і ті яких ми втрачаємо зараз.










           Так, Хустська районна бібліотека долучилась до цієї події організувавши книжково - ілюстративну виставку " Єдина і неподільна держава Україна", провівши для користувачів бібліотеки інформаційний вечір "Живи і міцній, Українська державо", зроблено екскурс у події тих часів, історію встановлення української державності. Було продемонстровано документальний фільм "Крок до мрії. Незалежність".


           Пом'янули хвилиною мовчання загиблих Небесної Сотні та військовослужбовців, які перебувають в зоні  АТО.
           Нехай наші символи - святий Гімн, Золотий Тризуб, наш прапор синьо - жовтий освітлюють наше життя, гріють наші серця, єднають і зміцнюють сили всіх українців.
                 З святом Вас! Слава Україні!