Кінодром

19 березня в читальній залі Хустської РБ організовано й проведено молодіжний кінодром: перегляд кінофільму «Джуно» та ролик про зачаття життя, в рамках проекту «Майбутнє варто планувати». Проект реалізується спільно з БФ «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) в рамках програми «Здоров’я жінок України».

Присутні мали можливість поспілкуватися із керівником соціально - психологічної служби  району, завідувачкою районної психолого - медико – педагогічної консультації –
Борисевич Л.П. та начальника відділу у справах сімї та дітей Хустської РДА Фречка Л.С. щодо питань репродуктивного здоров’я і задати відверті питання до них. Адже інформація ніколи не буває зайвою, тим більше якщо вона звучить з уст психолога чи спеціаліста у справах сім’ї та молоді. Після консультації  спеціалістів відбувся колективний перегляд фільму «Джуно», відзначений премією «Оскар» 2007 в номінації «Кращий сценарій».


За солодким столом молодь активно обмінювалась враженнями від перегляду фільму, отримали роздатковий матеріал, виготовлений у рамках проекту «Майбутнє варто планувати» і переглянули книжково – ілюстративну виставку.